Rocktehdas

otsake_rocktehdas

Rocktehdas on syksyllä 2007 ovensa avannut bändikoulu, johon kaikki innokkaat soittajat ovat tervetulleita ilman pääsykokeita. Rocktehdas toimii Hämeenlinnassa.
Rocktehtaan pääkohderyhmä ovat nuoret (13-18v.). Oppilaaksi voi hakea myös lapset (8-12v.) sekä aikuisopiskelijat (18-v. ja ei ylärajaa). Toiminnan tarkoituksena on opettaa ja kehittää oppilaita yhteissoitossa ja rohkaista luovaan itseilmaisuun ohjatusti ja itsenäisesti sekä kasvattaa oppilaita toimimaan ryhmässä muita huomioiden rennon ilmapiirin kautta. Oppilaille sekä erityisesti vanhemmille aikuisopiskelijoille toiminta tarjoaa mahdollisuuden musiikkiharrastuksen ylläpitämiseen ja musiikilliseen kehittymiseen. Bändiharrastuksen myötä voi myös löytää musiikin avulla uusia taitoja, elämyksiä ja nautintoa yhdessä soittamisesta. Opetuksen tavoitteena on myös tarjota valmennusta ja tietoa musiikin ammattiopiskeluihin aikoville.

Rocktehtaan toiminta-ajatuksena on tarjota soitonopetusta kaikille sitä haluaville. Opetus perustuu bändiopetukseen antaen tukea kaikissa soittamiseen ja oman instrumentin hallintaan liittyvissä osa-alueissa. Teoriaopetusta annetaan siitä kiinnostuneille.

Rocktehtaan tavoitteena on tarjota oppilaille esiintymismahdollisuuksia sekä antaa siten näkyvyyttä bändeille.