Opetus

Opetus koostuu bändisoitosta, yksilöllisemmistä instrumenttikohtaisista opetuksista (yksilö- tai pienryhmätunnit), teoriatunneista (haluaville), soitinhuollosta sekä studiotyöskentelystä. Koululla on siis oma studio, jossa oppilaat pääsevät tutustumaan äänitys- ja studiotyöskentelyyn.

Kouluun ei ole pääsykokeita, eli opetusta annetaan Rocktehtaassa kaikille sitä haluaville. Jokaiselle pyritään löytämään oman tasoinen bändi, jossa harrastus pääsee hyvin käyntiin.

Biisivalinnat osoittivat laajuudessaan että kyseessä ei ole mikään tämän päivän tyhjänpäiväisiä radiohittejä opettava laitos vaan aito rockmylly, jossa opetetaan musiikkia sen oikeassa hengessä.- – P. Alander (Bandmill.net)

Opetusta annetaan rummuissa, koskettimissa, kitaran sekä basson soitossa. Myös laulajat ovat rocktehtaaseen erittäin tervetulleita. Koululla on kaikki soittimet valmiina, eli harrastuksen voi aloittaa ilman omaa soitintakin.
Pääopettajien lisäksi opetusta antavat tuntiopettajat.

TOIMINTA-AJAT:

Syksy 2014

Lukukausi alkaa 15.9. ja loppuu 15.12 alkavalla viikolla

Kevät 2015

Lukukausi alkaa viikolla 3 (ma 12.1.- su 18.1.) ja loppuu viikolla 20 (ma 11.5.- su 17.5.). Talvilomaa vietämme  23.2. (ma) – 1.3.2015 (vko 9)